Nytårsaften er for mange en stor begivenhed sammen med sine nærmeste, i hjemmets varme rammer. Dette betyder dog også ofte at du skal tilbringe tid i køkkenet, væk fra dine gæster. Det har vi løsningen på! Slip bekymringerne og den store planlægning, og lad os stå for maden så du kan nyde aftenen sammen med dine gæster.
Vi har sammensat en spændende nytårsmenu fyldt med gode smagsoplevelser og nydelse. For os er det vigtigt at det bliver så nemt for dig som muligt, så derfor er maden lige til at gå til med minimal tilberedning.
Forret: Røget hellefisk serveret med syrnet fløde og dildolie, ledsaget af syltet selleri og sprøde chips af jordskokker. Dertil nybagt brød med smør.
Mellem ret: Cremet hummer bisque med delikat skaldyrssalat, fint krydret med friske urter for en elegant og smagfuld oplevelse.
Hovedret: Mørt stripsteak på 180 gram, med mulighed for opgradering til saftig ribeye for kun 75,- ekstra. Serveres med en rig sauce bordelaise lavet på røgt marv, søde appelsinbagte gulebeder med et strejf af honning, og klassiske Pommes Anna krydret med timian og løg.
Dessert: Chokoladekage med blød mousse, toppet med krystalliseret hvid chokolade og en lækker blommeportvins coulis.
Fortryder du dit køb, kan du annullere og få pengene retur frem til d. 18. december kl. 12.00. Herefter er det ikke muligt at annullere dit køb eller få pengene retur. Det er dog muligt at videregive dit køb til en anden modtager. Kontakt os via info@posthuset.dk
Forretten indeholder Fisk, Laktose, Selleri, Sennep, Hvidløg, Soja, Gluten, Æg.
Mellemretten indeholder Skaldyr, Laktose, Selleri, Sennep, Hvidløg, Soja, Gluten, Æg.
Hovedretten indeholder Laktose, Selleri, Sennep, Hvidløg, Soja, Gluten, Æg, Røg.
Desserten indeholder Laktose, Æg, Nødder.
Det er desværre ikke muligt at udskifte eller ændre i nogle af retterne.
Vi forbeholder os retten til at foretage mindre ændringer på menuen.
Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.
Bestilling og betaling foregår online her på siden. Sidste dato for bestilling er d. 28. december kl. 12.00.
Bemærk dog, at der godt kan være udsolgt før denne dato, og der tages derfor forbehold mod dette.
Vil du imponere dine nytårsgæster med en fantastisk nytårsmenu, men orker du ikke alle forberedelserne? Vi har den helt perfekte løsning, så du kan nyde festlighederne og dine gæsters selskab i hjemlige rammer, imens står vi for en spændende nytårsmenu ud og huset. Ganens fryd laver igen i år en velsmagende nytårsmenu, som I kan hente i hjertet af Esbjerg.
Det bliver mere og mere populært at bestille mad udefra som take-away til nytår og vi forstår godt hvorfor. Vi sørger for at I til nytår får en fantastisk nytårsmenu, som er nem at tilberede i hjemmet. Når I bestiller vores nytårsmenu, har vi gjort alt forarbejdet. Alle elementerne kommer klargjort, delvist eller helt tilberedte, kasserne og poserne er nummereret, så det er overskueligt at finde hvad man skal bruge til forret, hovedret og dessert. Derudover kommer vores nytårsmenu med en vejledning, hvor der står nøje beskrevet, hvornår de forskellige elementer skal begynde at igangsættes, så de er klar når i skal spise. Vi har gjort det så let som muligt, så I kan få en hyggelig aften, uden at skulle bruge hele dagen og aftenen i køkkenet.
Få inspiration til din nytårsanretning på vores Facebook
På både vores Facebook og hjemmeside kan du få inspiration til anretningen af din nytårsmenu. Det er både flot og nemt, men du er selvfølgelig mere end velkommen til at kaste dig ud i nye spændene anretninger.
Ganens fryd er placeret i hjertet af Esbjerg, og til dagligt leverer vi flere forskellige buffeter som take-away til store og små selskaber med stor succes. Til nytår kan I hente jeres nytårsmenu på forskellige tidspunkter, dog senest kl. 16. Maden skal stå opbevaret på køl, frys eller ved stuetemperatur, det hele står beskrevet i den følgeseddel der ligger ved nytårsmenuen når I afhenter.
De sidste år var vores nytårsmenu ud af huset udsolgt. Så skynd jer at bestille, inden det er for sent.
Til sidst håber vi, at I får en fantastisk nytårsaften og at jeres nytårsmenu understøtter denne som en smagfuld oplevelse.